Van der Zee Joure
0513-417029stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
De Wielen 4
8502TK Joure
Bedrijfsinformatie
Van der Zee Joure is een familiebedrijf wat sinds vele jaren gevestigd is aan de Wielen 4 te Joure. Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie van diverse merken park en tuin machines voor zowel de particuliere als de professionele markt. Wij bieden onze klanten een kwalitatief hoogwaardig pakket van tuin-, park- en bosbouwmachines en leveren deze A merken tegen scherpe prijzen. Naast het leveren van kwalitatieve Tuin& Park machines zijn wij ook gespecialiseerd in reinigingstechniek. Wij leveren aan de professionele markt stofzuigers, hogedrukspuiten, veegmachines en schrobmachines.

In onze werkplaats kunt u terecht voor reparatie en onderhoud van allerlei machines en gereedschappen. Onze medewerkers zijn in het bezit van goede technische vakkennis en veel ervaring.

Naast deze machines kunt u als professional, particulier, boer of loonwerker ook bij ons terecht voor aankoop van werkkleding, gereedschap, speelgoed, trampolines, tuingereedschap & olie. 

In de afgelopen jaren zijn o.a. veel gemeenten, instellingen, hoveniers, campings en particulieren tot onze vaste klanten gaan behoren. Wij zijn dealer van diverse gerenommeerde merken waaronder Husqvarna, Karcher, Unior, Eurol, Castelgarden en Briggs & Stratton. Kijk voor ons volledige programma ook eens onder de button merken of producten.

Binnen Van der Zee Joure is er altijd gekeken naar de wensen van u als klant. Dit heeft er toe bijgedragen dat vandaag de dag ons assortiment bestaat uit meer dan 7000 verschillende artikelen. In onze showroom in Joure vindt u onze artikelen overzichtelijk opgesteld. Wij adviseren u graag bij de keuze voor uw aankoop. Ons motto “Voor elke klant een Zee van tijd”, nemen wij serieus en bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden.

Komt u eens een kijkje nemen in onze showroom. Wij adviseren u met plezier!