Lid worden?

Van één van de grootste ondernemersclubs van Friesland

De OVS telt op dit moment bijna 400 leden en is daarmee één van de grootste ondernemersclubs van Friesland. Logisch, want we zijn een laagdrempelige vereniging die allerlei activiteiten en bijeenkomsten organiseert. Dat kost slechts 130 euro per jaar, waarbij het eerste jaar voor startende ondernemers ook nog eens door de gemeente wordt betaald.

Onze activiteiten en bijeenkomsten
We organiseren verschillende soorten bijeenkomsten en activiteiten. Van informele borrels tot masterclasses en van beroemde sprekers tot bedrijfsbezoeken (zgn. Smûk Oerkes) en excursies. In het seizoen (dat loopt van september/oktober tot en met juni) organiseren we gemiddeld elke 4 weken een bijeenkomst.

Belangenbehartiging
Met onze zeer grote achterban kunnen we veel bereiken. Wij behartigen de belangen van onze leden (in) op het gebied van het ondernemerschap, bijvoorbeeld richting de gemeente. Wij bemiddelen daar waar dat nodig mocht zijn en geven voorlichting. Onze vereniging heeft een signaalfunctie naar de gemeente toe en draagt diverse ideeën aan om de potentie van haar gebied verder te optimaliseren.
We vertegenwoordigen maar liefst 75% van de werkgelegenheid in onze voormalige gemeente. Juist dat maakt het dat de vereniging een stem heeft waarnaar geluisterd wordt: de stem van u!

Lid worden? Dat kan!
Alle ondernemers, bedrijven en vrije beroepsbeoefenaars die gevestigd zijn in de voormalige gemeente Skarsterlân (met de kernen Joure, Langweer, Oudehaske en Sint Nicolaasga), alsmede de regio Terherne, kunnen lid worden. Het eerste jaar is voor startende ondernemers nog gratis ook. Aanmelden kan eenvoudig via het onderstaande formulier.

Direct aanmelden

bijna 400 leden
één van de grootste ondernemersclubs van Friesland
slechts 130 euro per jaar
eerste jaar betaald door de gemeente