Tegelzetter.NL
06-53186671stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
Oer de Feart 172
8502CR Joure
Bedrijfsinformatie
In de MIDstraat in de Kakelsteeg vind je Tegelzetter.nl Studio:
De MOOISTE tegels PERFECT gezet! NB. Je auto parkeer je gratis (!) en op zeer korte loopafstand op de Sinnebuorren.

Wij adviseren je die ene tegel die perfect past bij jouw smaak én de ruimte. Met unieke tegels die we van over de hele wereld halen.

Voor ons is de tegel en het zetten ervan geen bijzaak. Want niets is meer bepalend voor het eindresultaat dan dat. Een verkeerde tegel of een verkeerd gekozen formaat kan nog zo mooi gezet worden, het resultaat zal suboptimaal zijn. En je kunt de verkeerde tegel nog zo mooi zetten, écht mooi zal het nooit worden.

Wij doen niets anders. Wij dromen tegels en patronen. Het wordt mooier. Zonder dat het duurder wordt. Want met de juiste tegel en een goede tegelzetter heb je minder snijverlies, minder afval, en meer kwaliteit. Wij gaan voor een 10. Elke vloer en badkamer opnieuw.

MARCO & ANNET NIJHOLT
Bij tegelzetter.nl Studio vind je de meest mooie én exclusieve tegels. In elke stijl en voor elke smaak. Voor een mooi maar rustig lijnenspel, of juist helemaal geen lijnen met de groot formaat tegel van 120 x 280 cm! Een praktische tegel die doet wat hij moet doen, of een tegel waarvan je nooit had gedacht dat het een tegel was.

Marco heeft al meer dan 30 jaar (!) ervaring als tegelzetter. Marco Nijholt is niet zomaar een tegelzetter. Waar andere tegelzetters ‘plakken’ op bestelling, adviseert Marco.

Annet is werkzaam in de STUDIO voor de verkoop, advies & inspiratie. Met de supervisie van Marco is het eindresultaat een 10!

Wij maken fotorealistische 3D ontwerpen van badkamers.

De specialisatie van Marco is het plaatsen van grote tegels, 120 X 280 cm!

“In onze studio hebben we een geselecteerd assortiment tegels in een sfeervolle ambiance waar je door de bomen het bos blijft zien!”