Ric Oud interim management en consultancy
0621951219stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
Pompstraat 6
8517HL Scharsterbrug
Bedrijfsinformatie
Zoekt u een interim manager?

- Wenst u de structuur van uw organisatie te verbeteren?
- Bent u op zoek naar een betere samenwerking tussen afdelingen?
- Wilt u het eigenaarschap en de ondernemingszin van uw medewerkers vergroten?
- Moeten afdelingsprocessen efficiënter en beter ingericht worden?
- Wilt u weten wat de mogelijkheden en beperkingen van bestaande en nieuwe systemen zijn?

Met mijn jarenlange ervaring als supply-chain professional binnen internationale groothandels-, technische en (food) productiebedrijven vind ik knelpunten in de organisatie, herschrijf ik processen, verbeter ik de samenwerking tussen de verschillende afdelingen en stimuleer ik het beter gebruik maken van reeds in gebruik genomen bedrijfssoftware.

Samen met het management en de medewerkers verkrijg ik de benodigde inzichten om vervolgens te komen tot verbetervoorstellen. Ik weet ideeën te vertalen naar concrete acties. Ik neem iedereen mee in de veranderingen en vergroot het inzicht en eigenaarschap van de individuele medewerkers en de organisatie als geheel.

Mijn visie: Je bent zo sterk als je team. Door positief, energiek, open, transparant, duidelijk en eerlijk met elkaar om te gaan ontstaat er een sterk team dat de uitdagingen van een onderneming aan kan.

Een onderneming staat er nooit alleen voor en haalt alleen het maximale rendement door de toegevoegde waarde van ketenpartners. Op basis van respect en gelijkwaardigheid stimuleer ik een intensieve samenwerking met strategische leveranciers.

Ik leg gemakkelijk contact, zoek de verbinding, zie de verbanden en werk mensgericht met een heldere kijk op het verwachte eindresultaat; waarbij ik het plezier niet uit het oog verlies.

Wellicht kan ik iets voor u betekenen.

Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek!
info@ricoud.nl +31 6 21951219