Isero | Regts BV
0515-414301stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
Geert Knolweg 54
8501ZN Joure
Bedrijfsinformatie
Als technische groothandel zijn wij een partner voor bouwend Noord Nederland. Vanuit onze vestigingen en webshop voeren wij een ruim assortiment aan gereedschappen en materialen voor de professional. Wij helpen onze klanten met het verkrijgen van de juiste producten en helpen hen om zo veel mogelijk tijd te besparen.
Wij geloven namelijk dat bouwen beter en goedkoper kan als onze klanten geen tijd hoeven te verspillen aan het verkrijgen van materialen en alles wat daarmee samenhangt. Daarom maken wij het steeds makkelijker om bij ons te kiezen en te bestellen. Om wat je nodig hebt te krijgen waar en wanneer je het maar wilt hebben. Zonder moeite of rompslomp. Zodat onze klanten steeds meer tijd krijgen om te doen waar ze goed in zijn; namelijk bouwen. Dat is Regts – Tijd om te bouwen.

WEES WELKOM IN ONZE VESTIGINGEN
In onze vestigingen ben je van harte welkom voor advies, informatie en een ruim assortiment. Onze deskundige winkelmedewerkers helpen je graag. Je vindt ons in Franeker, Joure, Leeuwarden, Sneek en online op onze webshop.
Lees meer op regts.nl/vestigingen


SERVICES DIE JOU TIJD BESPAREN
Bij Regts nemen wij jou graag werk uit handen, zodat jij je tijd niet aan randzaken hoeft te besteden. We hebben diverse handige services die jou ondersteunen bij de uitvoering van je projecten.
Lees meer op regts.nl/services


BIJ REGTS MAKEN WE HET JOU MAKKELIJK
Efficiëntie, dat is waar het bij Regts om draait. Wij verkopen niet alleen producten, maar willen jou ook helpen om deze zo snel mogelijk in huis te krijgen. Daarom hebben we diverse hulpmiddelen die jou helpen om sneller en efficiënter te bestellen.
Lees meer op regts.nl/bestelgemak


TOTAALLEVERANCIER VOOR AL JOUW DEUREN
Op zoek naar één of meerdere deuren voor een woning, bedrijf of bouwproject? Regts Deur & Toegang verzorgt als totaalleverancier de complete levering, montage, service en onderhoud van al je deuren en hang- en sluitwerk. Je kunt bij ons terecht voor HPL binnendeuren, toegangsbeveiliging en controle, garagedeuren, bedrijfsdeuren en nog veel meer.
Lees meer op https://www.regts.nl/deurentoegang