Mount
06-46103434stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
Legemeersterweg 18
8527DS Legemeer
Bedrijfsinformatie
Waarom hele serieuze bedrijven twee gasten uit Friesland vragen om hun merk te rebranden...
Toegegeven, we hebben beiden een aardig CV. De een met een achtergrond in de top van Albert Heijn en Gall&Gall, de ander met ruim 20 jaar ervaring in ontwerp, concept-ontwikkeling en design. Maar dat we in zo’n korte tijd zoveel prachtige merken en bedrijven opnieuw op de kaart mochten zetten, dat verwacht je niet. Wij niet tenminste.

Toch hebben we in de afgelopen 7 jaar meer dan 150 opdrachtgevers in de meest uiteenlopende bedrijfstakken geholpen bij het opnieuw neerzetten van hun merk. Hebben we de ware identiteit van deze bedrijven vastgesteld. En weten niet alleen de directies maar ook alle medewerkers nu feilloos waar hun bedrijf voor staat. Waar ze voor gaan. En wat dat betekent. Waarom die bedrijven voor ons kiezen? Wij denken dat dat komt door onze manier van denken en werken.

Kijk, onze klanten zijn nuchtere MKB-ers. Die houden er niet van om dagen in een hok te zitten en post-its te plakken. Die willen snel een plan en nog sneller resultaat. Zonder poespas. Want ze hebben een doel voor ogen. Waar zij verstand van hebben is hun product en hun proces. Wat wij aan tafel brengen is creativiteit en strategisch denkvermogen. We hebben het vermogen om heel snel tot de kern te komen. En iets heel erg moois te maken wat precies doet wat het moet doen.

Ons hele proces kan binnen vier weken volledig worden doorlopen. In die vier weken beginnen we altijd met een goede definitie van het merk en het onderscheidend vermogen. Oftewel de echte reden waarom klanten voor u moeten kiezen. Daarvoor praten we met klanten en medewerkers, verdiepen we ons in de concurrentie en gebruiken we logisch denkvermogen. Lezen we ons in. Geven we onze ogen en oren de kost. En gaan pas dan een paar dagdelen met de beslissers aan tafel. In leuke, verrassende en interessante workshops maken we samen echte keuzes.

Dan begint de merkcreatie. We bepalen de contouren van het merk in een aantal verrassende en creatieve routes. Die we vervolgens uitwerken in een op maat gesneden plan voor de merkactivatie.

En dat alles doen we niet alleen in woord, maar vooral in beeld. In concrete, creatieve en tastbare ontwerpen voor bijvoorbeeld de nieuwe identiteit, een advertentie, de website, of het bedrijfspand. Wat maar relevant is. Want wij geloven in plaatjes. Omdat plaatjes zorgen dat iedereen het echt begrijpt, er enthousiast van wordt en er meteen mee aan de slag wil. Zodat een bedrijf echt in beweging komt. En de rebranding ook echt oplevert wat het moest opleveren.