Meiwurkje B.V. uitzendburo in Joure, Lemmer en Heerenveen
0513-201210stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
Transportwei 2 2
8501ZP Joure
Bedrijfsinformatie
Meiwurkje staat in het Fries voor samenwerking. Samenwerking tussen uitzendkrachten, opdrachtgevers en ons uitzendbureau. Meiwurkje is dé schakel tussen alle partijen.

Persoonlijke aandacht

Bij Meiwurkje zijn we altijd bezig om de juiste ‘match’ te maken. Persoonlijke aandacht vinden we daarom belangrijk. Door te weten wie jij bent, kunnen we vraag en aanbod beter op elkaar afstemmen. Zo vinden we de baan die bij je past!

Deskundigheid

Net als jij, zijn wij van veel markten thuis. We zijn je persoonlijke coach en loopbaanadviseur in één. En helpen verder, ook als je op je plek zit. Dat geldt ook voor werkgevers. We blijven net zolang zoeken totdat we de geschikte kandidaat hebben gevonden.

Samenwerken

Van uitzendkracht naar vaste 'meiwurker'. Dat is het doel. Hoe we dat bereiken? Door net iets verder te kijken. 'Out of the box' te denken. Door jou te begeleiden, zodat jij kansen en uitdagingen durft aan te pakken. En omdat we zelf ook echte 'meiwurkers' zijn, doen we dat graag samen met jou.

Meiwurkje is aangesloten bij de NBBU en de Stichting Normering Arbeid (SNA), wij voldoen dus volledig aan de NEN 4400-1. Tevens zijn wij VU-gecertificeerd. Deze certificering kwalificeert Meiwurkje als betrouwbare en bonafide partner in de uitzendbranche.

Meiwurkje heeft vestigingen in Joure, Heerenveen en Lemmer. Door onze bekendheid zijn we ook actief in andere delen van het land zoals Overijssel, Flevoland, Groningen en Drenthe.