Marco’s Eetcafe
06-41044022stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
Midstraat 71
8501AG Joure
Bedrijfsinformatie
Kopje koffie doen? Lekker lunchen? Even pauzeren tijdens het winkelen? Bij Marco’s eetcafé geniet je in een ongedwongen en huiselijke moderne sfeer. Marco`s eetcafé is uniek gelegen in het hartje van Joure. Mensen van allerlei pluimage komen over de vloer. Studenten die bijkletsen, gezinnen die pannenkoeken komen eten, stelletjes die alleen oog hebben voor elkaar, of die ene man die elke dag de krant komt lezen.

Kinderen komen bij ons niets te kort. Voor hun hebben wij speciaal kinderspeelkeukentje waar ze zich prima kunnen vermaken zodat ouders lekker een tijdschrift kunnen lezen aan onze leestafel terwijl de kids aan het 'koken' zijn. Onze deur staat voor iedereen open!

Terrasje pakken?

Marco’s eetcafé bevindt aan de zonzijde van de Midstraat en kenners weten dat hier de populairste terrasjes zijn. Op een mooie zomerdag hebben we de hele dag zon, dus ga lekker zitten, laat je bedienen en kijk naar de mensen die voorbij schuifelen.

Catering:

U regelt de locatie, wij de rest. Heeft u een feest op uw bedrijf, thuis of een andere locatie? Ook voor een catering kunt u terecht bij Marco`s eetcafé! U kunt bij ons terecht voor verschillende buffetten, lunches , bbq`s en heerlijke luxe hapjes! Alles is mogelijk!