K&B Installatietechniek
0513-431381stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
Molier 9
8521MD Sint Nicolaasga
Bedrijfsinformatie
K&B installatietechniek is een totaalinstallateur met vakbekwame medewerkers. Ons bedrijf kan met alle facetten van de installatietechniek uitstekend uit de voeten. Hoewel zich in het klantenbestand veel aannemers bevinden, dragen wij ook de particuliere klant een warm hart toe.

K&B installatietechniek is een onderdeel van de VDK groep uit Kampen.
De VDK groep is een organisatie van meerdere bedrijven met een grotendeels technische achtergrond en waarbij ieder bedrijf zijn eigen identiteit zoveel mogelijk behoudt waar wel een grote vorm van synergie aanwezig is m.b.t. het samenwerken van de bedrijven onderling. Met name het behoud van identiteit en de vrijheid van ondernemen was iets wat ons erg aansprak. Veel randzaken worden centraal uit de groep geregeld waardoor wij ons nog meer kunnen bezighouden met het ontwerpen, realiseren en beheren van uw technische installaties.

Kuipers installatietechniek in Sint Nicolaasga heeft zijn wortels ver in de vorige eeuw liggen. De heer Kuipers startte in 1938 een eenmanszaak in installatietechniek. Halverwege de jaren zeventig ging het goedlopende en innovatieve bedrijf over in handen van de volgende generatie Kuipers, zoon Johan. Als echte dorpsinstallateurs 'Kuipers, Sint Nyk' een begrip in zuidwest Friesland. Al sinds jaar en dag is Installatiebedrijf firma. D. Bijlsma een begrip in Tsjerkgaast. Eerst als dorpssmid, echter in de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot allround installateur die zich continu op de hoogte stelt van nieuwe ontwikkelingen en zijn efficiëntie voortdurend blijft verbeteren.