IKSOPAR Tegels-Sanitair-Tegelmaterialen
0513-435982stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
Industrieweg 3
8521MB Sint Nicolaasga
Bedrijfsinformatie
IKSOPAR is een showroom met tegels, sanitair en tegelmaterialen.

In 2005 zijn wij onze onderneming begonnen als Tegelzetbedrijf & Tegelhandel Raposki in Sint Nicolaasga. Onze opdrachtgevers voor onze tegelzetbedrijf bestaan uit particulieren, aannemers en overheidsinstanties.

Doordat er steeds meer behoefte ontstond bij onze particulieren klanten naar complete badkamers hebben wij onze onderneming in 2010 uitgebreid met een fysieke winkel in tegels en sanitair onder de naam IKSOPAR tegels, sanitair en tegelmaterialen.

In onze showroom kunnen wij, samen met u, een complete badkamer en/of toilet ontwerpen met tegels en sanitair. Dit kunnen wij doen door middel van een 3D tekening.

Of het nu gaat om een woonkamervloer, bijkeuken, badkamer, toiletruimte of keuken; Voor elk verblijf hebben wij diverse tegels in verschillende kleuren en afmetingen.

Doordat IKSOPAR 'alles onder één dak' heeft, hoeft u niet met verschillende bedrijven telkens weer uw ideeën en wensen te bespreken en zorgen te maken of de planning wel goed verloopt.

Als familiebedrijf zijn wij uiterst flexibel en bieden veel persoonlijke service tot en met de installatie en afwerking.

Kom gerust langs in onze showroom en laat u inspireren!

'De koffie staat voor u klaar!