Doppio Espresso Joure
0513-789425stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
Midstraat 7
8501AC Joure
Bedrijfsinformatie
Doppio Epsresso Joure

Best Coffee in town!!!
Allegra Best Coffee Chain of Western Europe 2014

Doppio Espresso Joure ligt centraal gelegen aan het begin van de winkelstraat: de Midstraat. De baristi zorgen ervoor dat elk kopje koffie met zorg wordt bereid en op en top genieten is. Maar niet alleen hun prijswinnende cappuccino is een bezoekje waard. Ook de vers bereide broodjes zijn een aanrader.

De nabijgelegen passantenhaven van Joure is op loopafstand te bereiken en daarom is Doppio Espresso bij uitstek geschikt om mensen die van hun boot afkomen te voorzien van de lekkerste koffies, ontbijt en lunch. Maar Doppio Espresso wordt niet alleen leuk gevonden door toeristen. In de vroege ochtend zijn het vaak de ouderen en zakenmensen die onder het genot van een lekkere warme drank een goed gesprek voeren. Veel gezinnen komen ook graag bij Doppio. De kinderen kunnen samen spelen in de speelhoek, terwijl de ouders lekker lunchen.

Doppio Espresso is een koffieketen dat ooit opgezet is door Peter van Eijl (afkomstig uit Joure) en Jonathan Teoh. Met meer dan 20 vestigingen door heel Nederland kon een locatie in Joure natuurlijk niet uitblijven. Jelle Stoker stond daar als echte horecaman helemaal voor in en zorgt nu als eigenaar van Doppio Espresso Joure dat elke drank een ware beleving is.

Doppio Espresso Joure staat bekend om zijn heerlijke cappuccino. Er staan enkel gecertificeerde baristi achter de machine, die weten hoe ze een perfecte cappuccino met romig melkschuim kunnen maken. Maar ook de theeliefhebber kan zijn hart ophalen. Zo kan je zelf kiezen hoe je jouw groene thee wil hebben: met passievrucht, citroen, mint of zo puur mogelijk. Elke dag is er vers gebak gemaakt door een patisserie.

De lunchkaart van Doppio Espresso Joure heeft veel Italiaanse invloeden. Zo heb je de Italiaanse tosti, beroemd en geliefd bij vaste gasten. De drielaagste tosti is rijkelijk belegd met onder andere serranoham, mozzarella en pomodori. Samen met een glas verse jus d’ Orange en je favoriete kop koffie of thee maak je er een Lunch Compleet van voor nog geen negen euro. Doppio Espresso streeft er naar zoveel mogelijk biologische en eerlijke producten te gebruiken. Alle broodjes en salades worden elke dag vers gemaakt. Iedere gast kan dan ook zelf zijn soort brood kiezen. Wil je alle tosti’s eens uitproberen? Kies dan voor een Tosti Time For 2, waarbij je met z’n tweeën heerlijk kunt genieten van deze grilled sandwiches

Doppio Espresso Joure is zeven dagen per week geopend. We heten je van harte welkom!

Met gastvrije groet,

Team Doppio Espresso Joure