Countus Accountant + Adviseurs
0513-657990stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
Mercatorweg 2
8501XK Joure
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsprofiel
Friese ondernemers vragen steeds vaker bij Countus accountants + adviseurs om advies. Omdat wij graag dicht bij de cliënt zo goed mogelijk informeren op het gebied van accountancy, fiscaliteiten, bedrijfseconomie en personeelsmanagement hebben wij in oktober 2006 een vestiging in Joure geopend.

De persoonlijke benadering van Countus.
In Flevoland en Overijssel is Countus al jaren bekend om zijn persoonlijke benadering en excellente dienstverlening aan het Midden- en Kleinbedrijf. Wij houden ons niet alleen bezig met het registeren van financiële feiten uit het verleden. Samen met de cliënt anticiperen wij vooral op zaken die in de toekomst staan te gebeuren. Vanzelfsprekend verwerken wij de financiële gegevens tot een zorgvuldig opgestelde jaarrekening en belastingaangifte. Maar meer nog proberen wij de cliënt vanuit die geanalyseerde financiële gegevens te adviseren bij ondernemingsbeslissingen voor de toekomst.

De cliënt komt weer aan ondernemen toe. Alle wijzigingen in de sociale wetgeving van de afgelopen jaren maken dat het hebben van personeel bepaald niet eenvoudig meer is. Ook op het gebied van personeelsmanagement en -administratie is Countus graag een betrokken partner