Alkema Adviseurs
0513-434003stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
De Rijlst 8-0002
8521NH Sint Nicolaasga
Bedrijfsinformatie
Ons bedrijf bestaat uit meerdere disciplines. We zijn fiscaal adviseurs en financieel planners of zo u wilt estate planners. Irma is GeCertficeerd Financieel Planner en Tiede is Register Belastingadviseur. Irma doet vooral de financiële planningen en Tiede doet vooral de fiscale aangiften. Als doelgroep zijn dit veelal particulieren. Uiteraard zijn ondernemers voor financiele planning ook particulieren. Zo tegen het stoppen van de (werk)onderneming is het zeker tijd ons te bellen. 

Verder begeleiden we particulieren en ondernemers emotioneel met het gedachtengoed van NLP in ons achterhoofd. Irma heeft daarvoor de nodige opleiding en uiteraard hebben we beide met name met ondernemers veel ervaring.

Ook verrichten we onder de naam Boekmeester vooral fiscaal werk voor administratiekantoren, dus niet rechtstreeks voor ondernemers, maar indirect wel.

Tot slot doen we interimwerk om de administratie van een ondernemer in te richten of op orde te brengen/houden.

Zoals u bij de foto's ziet zijn we niet altijd fysiek op ons kantoor in Sint Nicolaasga, maar werken we ongeveer de helft van het jaar vanuit onze camper. We zijn dan niet op vakantie, maar wel op reis en het tempo zou wat lager kunnen liggen.