Aannemingsbedrijf Bangma BV
0514-561760stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
De Wieken 1
8521ME Sint Nicolaasga
Bedrijfsinformatie
In 2005 besloten Jan Mulder en Berend Berger (de huidige directie) een bouwbedrijf op te richten: Houtbouw de Bevers. In de eerste jaren werd er voornamelijk gefocust op kleinschalige projecten zoals tuinhuisjes, schuttingen en aanbouwtjes. Houtbouw de Bevers werd in de omgeving steeds bekender en de projecten werden groter. In 2010 kregen Jan en Berend de mogelijkheid om het bedrijf Bangma uit Oosterzee over te nemen. Vanaf toen werden alle activiteiten voortgezet onder de naam Aannemingsbedrijf Bangma B.V. Een aantal jaar later werd er verhuisd naar Sint Nicolaasga. Hier is tot op heden het hoofdkantoor en de werkplaats gevestigd.

Aannemingsbedrijf Bangma B.V. is ondertussen uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf waar eind 2022 tussen de 40 en 50 mensen werkzaam zijn. Wij zijn met name werkzaam in de agrarische sector, woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie.

Binnen ons hechte team heerst een uitstekende werksfeer waardoor wij met plezier uw project bouwen. Wij denken met u mee en zijn oplossingsgericht. Met zijn allen bouwen we een kwalitatief, goed en mooi eindresultaat voor u!

Voor foto's van onze reeds afgeronde projecten verwijzen wij u graag naar onze website: www.bangmabv.nl