20-06-2024
20 juni 2024 BBQ bij Hotel Restaurant HarTeluk in Joure

Het was even spannend wat het weer betrof maar uiteindelijk waren de weergoden goedgezind en hadden we een prachtige avond bij Thierry de Jager van Hotel Restaurant "HarTeluk" in Joure.

Het openingwoord werd gedaan door onze kersverse secretaris Wichard de Krijger, waarna hij het het woord gaf aan de eigenaar van hotel Thierry de Jager. 

Hij gaf een boeidende presentatie over dit familiebedrijf. Daarna werden we in de gelegenheid gesteld om het hotel te bezichtigen.

Want ook hier heeft men niet stilgezeten. Het hotel ondergaat een facelift en wij mochten een blik werpen in de mooie, luxe gerenoveerde hotelkamers en de diverse zalen/vergaderruimtes.

De voortreffelijke BBQ was in handen van Jorrit Oostra, van Kamado Compleet uit Joure. Jorrit en Thierry werken vaker samen en dat is mooi om te zien hoe bedrijven elkaar op deze wijze aan kunnen vullen.

De muzikale omlijsting was deze avond in handen van saxofonist Robert Lamme.

Er hing deze avond een aangename en gezellige sfeer waar we fijn op kunnen terugkijken.

Het bestuur wil iedereen alvast een fijne zomervakantie toewensen en wij zien jullie graag op de volgende activiteit. Namelijk de boottocht op de Simmerwille op 12 september a.s.