AtReintegratie
06-34956278 stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
Simmerdyk 1
8601ZP Sneek
Bedrijfsinformatie
Elke dag heb je als werkgever te maken met ziekmeldingen van personeel. Om te werken moet je nu fit zijn, maar soms lukt dat even niet. Het gros van de mensen dat zich ziek meldt, is binnen één tot enkele dagen weer aan het werk. Maar soms duurt het langer. De ziekte is van lange duur of zelfs blijvend. Dan start een re-integratietraject.

Soms is terugkeer op de oude werkplek niet meer mogelijk of zelfs helemaal uitgesloten, bijvoorbeeld omdat het soort werk niet meer bestaat. Of omdat de omstandigheden bij de oude werkgever zodanig zijn, dat je een succesvolle terugkeer niet kunt verwachten. In dat geval zal het re-integratiebureau samen met de werknemer uitkijken naar een andere werkgever. Dit heet het 2de spoor traject. @re-integratie is gespecialiseerd in het 2de spoor traject.

@re-integratie neemt dit traject graag uit de handen van jou als werkgever. Niet iedere (zieke) werknemer is hetzelfde met betrekking tot ervaring, belasting en ambitie. Wij stemmen daarom een re-integratietraject op dat is afgestemd op situatie van de werknemer, met als doel een nieuwe functie te vinden die past bij de ambities, ervaring en belastbaarheid van de werknemer bij een nieuwe werkgever.