A3Impressies beeldmakers / 360Impressies VR-3d fotografie
06-22245656stuur een e-mailbezoek de website
Vestigingsadres
Fjildwei 7
8541AB Akmarijp
Bedrijfsinformatie
Yvonne van Driel is beeldmaker gespecialiseerd in de bedrijfs- en- agrarische sector. Video- en fotografie incl. dronetechnieken.

A3Impressies/360Impressies is gevestigd in Akmarijp. In onze provincie maar ook landelijk werkzaam voor diverse opdrachtgevers o.a. uitgeverijen, reclameburo's, tv-producenten en journalistieke opdrachten.

Yvonne is ook specialist en contentmaker van 360º fotografie. Gecertificeerd Google StreetView Trusted Photographer, voor een perfecte presentatie en zichtbaarheid van uw bedrijf op Google Maps/StreetView.

Ik zorg dat de door mij gemaakte 360graden beelden op GoogleStreetView op de juiste plaats op uw bedrijfsvermelding en op Google maps worden gezet. Uw bedrijfsvermelding op Google is een gratis dienst van Google. We "Googlen" immers allemaal dus u wilt ook dat uw bedrijf snel wordt gevonden. Een éénmalige advertentie kost vaak nog meer.

Het merk 360impressies is in het leven geroepen voor de allernieuwste spectaculaire 3d scans van een pand/ruimte/presentatie. Denk bij 3d/360º toepassingen aan onderwijs, techniek, verzekeringen, ziekenhuizen, architecten, bouwbedrijven en horeca-toerisme. Het is mogelijk virtueel en interactief door een ruimte te bewegen en rond te kijken. Aanvullend kunnen extra infobuttons worden geplaatst met video's of tekst/fotobestanden. U heeft geen appjes nodig of speciale computers, gewoon op alle platforms (telefoon-tablet-laptop-pc) te bekijken en te delen met wie u wilt waar ook ter wereld. Het werkt dus altijd en overal. Kijk hiervoor eens op https://360impressies.nl/

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Mijn kracht is mijn kennis, creativiteit, flexibiliteit en veelzijdigheid.

Uw project is bij mij altijd in vertrouwde handen.
Graag tot ziens!

Yvonne van Driel