Nieuws

Eindelijk weer eens een actie?

Geplaatst op: woensdag 16 september 2020 om 21:31 uur

Corona speelt onze vereniging enorme parten. We kunnen en mogen niets fysieks organiseren van enige omvang. Het belangrijkste doel van onze vereniging: leden bij elkaar brengen met een stuk gezelligheid, wordt ons door dit virus eigenlijk onmogelijk gemaakt.

Wel hebben we omdat dat nu eenmaal moet dan toch een algemene ledenvergadering (zie agenda, ook voor online toegang), maar dat is het dan wel voorlopig.  Gelukkig hebben we de ruimte bij 't Haske, want voor een ALV hebben we nog nooit zoveel deelnemers gehad en dat zonder spreker. We voelen de behoefte bij ons zelf en u om weer wat te doen. Nog even geduld.

En oh ja: maak gebruik van de vouchers. Maak uzelf en het medelid gelukkig. 

Laatste nieuws

 • 26
  apr
  Bijeenkomst Gemeente De Fryske Marren en spreker Mathijs Bouman

  Verslag van de bijeenkomst met gemeente De Fryske Marren en econoom Mathijs Bouman op 21 april jl.

 • 13
  apr
  Gezellige avond bij Cafe t Hert in Joure

  Donderdag 31 maart 2022 Gezellige avond

 • 9
  mrt
  Algemene Leden Vergadering d.d. 3 maart 2022 bij BurgGolf Sint Nicolaasga in Legemeer

  Algemene Leden Vergadering d.d. 3 maart 2022 bij BurgGolf Sint Nicolaasga in Legemeer

   

 • 16
  sep
  Eindelijk weer eens een actie?

  Corona speelt onze vereniging enorme parten.

   

 • 6
  jun
  Smuk Oerke bij Penningas Molen

  We blikken even terug op een geslaagd Smûk Oerke bij de Penninga's molen in Joure. Op donderdag 6 juni 2019 werd onze jaarlijkse zomer BBQ gehouden, dit maal op een bijzondere locatie. Met stralend weer en een grote opkomst kunnen we zeggen dat het een gezellige en informatieve avond was. 

 • 9
  mei
  Gezamelijke bijeenkomst met Gemeente de Fryske Marren 2019

  Op donderdagavond 9 mei ontvingen wij Sabine Oberhuber in 't Haske te Joure op onze (jaarlijkse) gezamenlijke bijeenkomst met Gemeente de Fryske Marren. 

 • 2
  apr
  Bestuurswisselingen ALV 2019

  Tijdens de algemene ledenvergadering van 26 maart 2019 op Burggolf Sint Nicolaasga namen we afscheid van bestuursleden Jilke Kooijker en Edwin Agema. Ook werd na 24 (!) jaar afscheid genomen van Julius Bosma, die werd benoemd tot erelid. Frija Beetstra werd benoemd tot nieuw bestuurslid. 

 • 13
  sep
  Tommy Rockopera

  Eindelijk weer eens een optreden in het openluchttheater Herema State en dan nog wel een tot de verbeelding sprekende "herhaling" van de al in 1969 voor het eerst opgevoerde rockopera Tommy, maar dan wel op zijn Fries en in deze tijd geplaatst.

 • 27
  jul
 • 7
  jun
  Smuk Oerke in Langweer met BBQ

  Het laatste Smuk Oerke zo voor de zomer is altijd met een barbeque. Op donderdag 7 juni 2018 hadden het weer ook nog eens maximaal mee, zodat we net als vorig jaar weer een prachtige afsluiting van het eerste halfjaar mochten meemaken met zijn allen. Tezamen met de ondernemersvereniging Langweer en met inbreng van enige sprekers (Cor van Doorn, projectontwikkelaar Het Baken), Johannes Rinsma (uitbater nieuwe Grand Café) en Bart Hakbijl (Regiomarketing ZuidWest Friesland), alsmede een rondvaart over de Wielen was het vooral een gezellige samenkomst die tot laat door ging.