Activiteiten

Smûk Oerke Bregepop

Datum: donderdag 11 aprilTijd: 17.30 uurEinde: 22.30 uurOrganisatie: OVSPlaats: ScharsterbrugLocatie: BregepopEntree: zie hieronderWebsite: http://www.bregepop.nl
 
Bijzonderheden:

Het programma start om 17:45 uur precies. We krijgen een leuke/gezellige/informatieve blik achter de schermen met een uitgebreide backstage rondleiding. Tijdens deze rondleiding wordt dieper ingegaan op allerlei zaken rond het festival zoals crowd management, afvalverwerking, stroomvoorzieningen, logistiek, vrijwilligers, risico's. etc. 

Programma:

17:00 - 17:45   inloop leden OVS

17:45 - 18:30   Welkomstwoord OVS en aansluitend presentatie Bregepop Festival

18:30 - 20.00   Rondleiding in 4 groepen over het festivalterrein (2 x 2 groepen). De rondleiding duurt ongeveer dertig minuten. Er wordt dan ook eten geserveerd en om helemaal in de sfeer te komen is er live achtergrondmuziek (Ruby Woudt).

20:00 - 21.00   gezamenljke netwerkborrel

21:00 - 21:10   dankwoordje

Na het dankwoord mag u gerust blijven. De drankjes zijn dan wel voor eigen rekening (€ 2,50 per consumptie).

Parkeren: 

Als u komt met de auto, dan kunt u parkeren op P1. Dit wordt aangegeven door middel van bordjes.

Aanmelden:

Volg de OVS bordjes voor de accreditatie:  U wordt opgevangen door medewerkers van Bregepop Festival en OVS. U wordt begeleid naar de juiste area.

Algemene informatie:

Tijdens het smûk oerke zijn de voorbereidingen van het festival in de laatste fase en daarmee nog in volle gang. Het terrein is nog niet af. Denk dus om uw eigen veiligheid en zorg voor goed schoeisel. Lees ook eens de voorschriften op https://www.bregepop.nl/info.php bij huisregels.


Verslagen

Er zijn nog geen verslagen beschikbaar.